<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Comments on: Cum scapam de celulita? Ce tratamente corporale trebuie sa facem?</title>
	<atom:link href="http://galani.biz/galani/cum-scapam-de-celulita-ce-tratamente-corporale-trebuie-sa-facem/cum-scapam-de-celulita-ce-tratamente-corporale-trebuie-sa-facem.html/feed" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://galani.biz/galani/cum-scapam-de-celulita-ce-tratamente-corporale-trebuie-sa-facem/cum-scapam-de-celulita-ce-tratamente-corporale-trebuie-sa-facem.html</link>
	<description>Olimpiu Galani blog</description>
	<lastBuildDate>Mon, 19 Dec 2011 10:17:54 +0000</lastBuildDate>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.2.1</generator>
	<item>
		<title>By: Florina</title>
		<link>http://galani.biz/galani/cum-scapam-de-celulita-ce-tratamente-corporale-trebuie-sa-facem/cum-scapam-de-celulita-ce-tratamente-corporale-trebuie-sa-facem.html#comment-28</link>
		<dc:creator>Florina</dc:creator>
		<pubDate>Sun, 19 Jul 2009 16:09:07 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://galani.biz/?p=12#comment-28</guid>
		<description>Parafina sau Statia de benzina?
Parafina, parargil, parafango, chocofango...

Para&quot;ceva&quot; , adica petrol+ceva.

Am ales intentionat un titlu socant : &quot;Parafina sau Statia de benzina? &quot; pentru ca si eu sunt socata de elogiile aduse pe internet, adesea de catre profesionisti (?!?), produselor cosmetice derivate din petrol.

Cum se poate crede ca ceara lumânarilor topita si pusa pe piele...ne face sa slabim?

Odata ce parafina topita se intareste pe piele ea blocheaza porii si atât. Faceti experienta aceasta simpla acasa, cu o lumânare.

Pielea nu mai respira si va incepe sa .. transpire din cauza caldurii. Daca cineva va slabi, probabil ca a eliminat apa din organism, prin transpiratie. Acest lucru se intâmpla si in autobuzele in care ne ingramadim dimineata, sau in metrourile aglomerate.

Va las sa experimentati in continuare in ce masura un alt produs (namol, ciocolata cosmetica, etc) odata amestecat cu parafina, va putea penetra in corp odata ce parafina s-a intarit. Dupa parearea mea... in nici o masura. Porii sunt blocati.

Imaginati-va acum ca aceste derivate ale petrolului (ulei de masaj = paraffinum liquidum, cerra cristalina sau parafina pasta) sunt masate si penetreaza cât de cât in corp. Ei bine, pentru organism,  este vorba de o toxina. Acumulate, toxinele dau nastere la  diferite afectiuni si chiar cancer.

Petrolul, sunt de acord cu acesti  producatori de &quot;cosmetice&quot; (si distribuitori si cosmeticiene) este un produs natural. Ok, dar nu sub forma rafinata de parafina sau para&quot;ceva&quot;.

Uleiurile minerale (adica pe baza de parafina), cremele de masaj si parafina in general...nu se mai utilizeaza decât pentru ca sunt...ieftine.

E perfect, doar ca orice profesionist  are datoria sa informeze corect clientii si sa utilizeze termenii corecti.

Parafina&quot; pura nu  inseamna nimic altceva decât ceara de lumânari...mult mai interesanta pentru alte utilizari. Intr-un salon de infrumusetare parafina este perfecta pentru a decora etajerele. Inutil sa o amestecati cu ciocolata sau namol.

Utilizati-le doar  pe acestea din urma, singure,&quot;pure&quot;. Sau mergeti direct la ...Statia de...</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Parafina sau Statia de benzina?<br />
Parafina, parargil, parafango, chocofango&#8230;</p>
<p>Para&#8221;ceva&#8221; , adica petrol+ceva.</p>
<p>Am ales intentionat un titlu socant : &#8220;Parafina sau Statia de benzina? &#8221; pentru ca si eu sunt socata de elogiile aduse pe internet, adesea de catre profesionisti (?!?), produselor cosmetice derivate din petrol.</p>
<p>Cum se poate crede ca ceara lumânarilor topita si pusa pe piele&#8230;ne face sa slabim?</p>
<p>Odata ce parafina topita se intareste pe piele ea blocheaza porii si atât. Faceti experienta aceasta simpla acasa, cu o lumânare.</p>
<p>Pielea nu mai respira si va incepe sa .. transpire din cauza caldurii. Daca cineva va slabi, probabil ca a eliminat apa din organism, prin transpiratie. Acest lucru se intâmpla si in autobuzele in care ne ingramadim dimineata, sau in metrourile aglomerate.</p>
<p>Va las sa experimentati in continuare in ce masura un alt produs (namol, ciocolata cosmetica, etc) odata amestecat cu parafina, va putea penetra in corp odata ce parafina s-a intarit. Dupa parearea mea&#8230; in nici o masura. Porii sunt blocati.</p>
<p>Imaginati-va acum ca aceste derivate ale petrolului (ulei de masaj = paraffinum liquidum, cerra cristalina sau parafina pasta) sunt masate si penetreaza cât de cât in corp. Ei bine, pentru organism,  este vorba de o toxina. Acumulate, toxinele dau nastere la  diferite afectiuni si chiar cancer.</p>
<p>Petrolul, sunt de acord cu acesti  producatori de &#8220;cosmetice&#8221; (si distribuitori si cosmeticiene) este un produs natural. Ok, dar nu sub forma rafinata de parafina sau para&#8221;ceva&#8221;.</p>
<p>Uleiurile minerale (adica pe baza de parafina), cremele de masaj si parafina in general&#8230;nu se mai utilizeaza decât pentru ca sunt&#8230;ieftine.</p>
<p>E perfect, doar ca orice profesionist  are datoria sa informeze corect clientii si sa utilizeze termenii corecti.</p>
<p>Parafina&#8221; pura nu  inseamna nimic altceva decât ceara de lumânari&#8230;mult mai interesanta pentru alte utilizari. Intr-un salon de infrumusetare parafina este perfecta pentru a decora etajerele. Inutil sa o amestecati cu ciocolata sau namol.</p>
<p>Utilizati-le doar  pe acestea din urma, singure,&#8221;pure&#8221;. Sau mergeti direct la &#8230;Statia de&#8230;</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>

